De Communicatie Conditietest NIEUW

Hoe krachtig is de communicatie van jouw bedrijf eigenlijk? Hoe efficient? Wat communiceren jullie? Kan het beter? De Communicatie Conditietest is een praktische scan die je heldere antwoorden en verbetersuggesties geeft.

Je communiceert, dus je bestaat
Communicatie is hét instrument om je bedrijf te profileren, een merk te bouwen en de verkoop van producten en diensten te vergroten. Zonder communicatie weet niemand dat je bestaat.

Wat men van je ziet is wie je bent
Je doelgroepen kennen je niet persoonlijk. Zij reageren gewoon op wat zij zien. En dat is precies wat de De Communicatie Conditietest ook doet. De test scant je corporate en marketingcommunicatie, ofwel alle middelen die de doelgroepen ook kunnen zien.

Laat dus zien wie je bent
Je krijgt helder inzicht in wat de communicatie doet en waar ‘m dat precies in zit. Je krijgt bovendien verbeterrichtingen aangeboden voor concept, tekst, vorm en middelenkeuze.

De werking van de test
Een adviseur, tekstschrijver en ontwerper analyseren samen zo’n 20 uitingen van je bedrijf. Zij kijken naar zaken als aanbod, boodschap, helderheid, herkenbaarheid, opvallendheid, samenhang, consistentie, karakter en uitstraling.

De voordelen op een rij
- frisse en onafhankelijke blik op jullie communicatie
- niet duur en snel
- direct toepasbare verbetersuggesties
- de communicatie wordt altijd beter