Een mooie foto is de moeite waard

Soms is die professionele fotograaf echt te duur, maar kun je ook niet uit de voeten met kiekjes. Als je bijvoorbeeld tussentijds de voortgang van een bouwproject wilt presenteren. Of als je beelden wilt hebben van de voorstelling of expositie die je hebt georganiseerd. Als dat het geval is, bel mij dan. Voor een redelijke dagprijs krijg je een ruime selectie aan foto’s waar je blij van wordt.

Hoe fotografeer ik voor jou?

Geen sets, installaties of poseren voor de foto. Ik hou van het beschikbare licht en situaties zoals ze zich voordoen. Ik loop rond, laat de omgeving op me inwerken, zie en schiet. De foto’s kenmerken zich door een reportagestijl met echtheid. Ik doorgrond het onderwerp en laat zijn ware aard zien. Mijn aanpak heeft zijn waarde bewezen bij onder andere natuur- en architectuurfotografie en bij culturele evenementen. Iets voor jullie?

Eigen fotografiewerk

Door de jaren heen heb ik veel bijzondere reisfoto’s gemaakt. Van mensen, cultuur en natuur in Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Azië. Denk aan Tibet, Chili, Pakistan, Iran, China, Turkije en nog veel meer. Heb je een specifieke foto nodig? Laat het me weten en ik zoek er een aantal voor je uit. Wil je zelf mooie reisfoto’s maken? Lees dan hier hoe je het dat het beste kunt doen.

Ik gebruik de camera tenslotte ook om mee te experimenteren of mijn eigen artwork te maken. Op deze site vind je er een aantal voorbeelden van.