Over La Nube

Marije Nubé

Ik ben La Nube, een communicatiewetenschapper die jarenlang aan bureau- en opdrachtgeverszijde werkte en eind 2006 zelfstandig werd. In mijn nieuwe rol als interimmer en freelancer kon ik mijn ervaring goed toepassen en me tegelijkertijd verder ontwikkelen.

Waarom?

Deze vraag staat centraal in mijn praktische doen. Het antwoord leidt vaak tot onvermoede resultaten. Een krachtige samenhang van geloofwaardig, relevant en uniek zijn, bijvoorbeeld. De juiste boodschap op het juiste moment. Eenvoudig en concreet.

Voor wie?

Voor de klant natuurlijk. Maar, over wie gaat dat eigenlijk? Waar wordt die persoon nou echt blij van? Je echt inleven in de klant, die extra stap zetten, ik vind dat je dat moet doen. En ik doe dat vanzelfsprekend ook voor mijn opdrachtgevers.

Waarde

Communicatie is niet zomaar een verpakking; het verbindt je bedrijf met je klanten. Het is de kunst om je klanten blij te maken zoals alleen jouw bedrijf dat kan doen. Daar ligt je waarde en dat verdient de aandacht. En dat is waar ik me op richt. La Nube laat je waarde zien.

130228 contact Marije IMG_1441